Ordförande har ordet

-Moderaternas politik utgår från Nässjö kommuns bästa och fokuserar på det som är viktigt.

Hej och välkommen till moderaterna i Nässjö kommun!

Vi moderater älskar det småländska höglandet. Det är nog den bästa platsen på jorden och vi vill inte annat än att göra den ännu bättre så att fler trivs och kan utvecklas i vår kommun. Nässjö är så mycket mer än bara dess tätort. Tillsammans med Forserum, Bodafors, Malmbäck, Anneberg, Solberga, Grimstorp, Fredriksdal, Äng, Stensjön och Ormaryd är vi en stor och mycket framgångsrik kommun. 

Moderaternas politik utgår från Nässjö kommuns bästa och fokuserar på det som är viktigt. Vi vill öka tryggheten, få fler människor i oberoende genom självförsörjning och säkerställa att vår kommun klarar välfärden. Vi förstår att det inte är lätt och att det kommer krävas att fler vill dra åt samma håll, att vi skapar en miljö där det är tillåtet att du blir ditt bästa du och att du ska kunna förverkliga dina drömmar!

Vi ser att fler och fler delar våra visioner om ett bättre och tryggare högland och inbjuder just dig att bli medlem. Vill du dessutom engagera dig för att driva viktiga frågor i kommunen så är du varmt välkommen att kontakta mig eller någon annan i styrelsen för mer information. 

Välkommen att göra Nässjö till en bättre och tryggare plats!
Tommie Ekered
Ordförande

Senaste från moderaterna.se

Läs mer och se video

Läs mer 

Nyheter

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.